verzenden

Thuisbezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. 

Afhalen bij een PostNL pakketpunt
U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. Er zijn 3400 pakketpunten in Nederland. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. 
De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.

Bestellingen op werkdagen tot 16:30 uur geplaatst en betaald met iDEAL, worden de volgende dag al geleverd met PostNL.

Uw zending volgen
Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.
Als u voor PostNL heeft gekozen, kunt u het pakket via deze LINK volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

Afleveradres
Als u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van PostNL kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres.

Leveringstabel:

Leveringstabel LiquidZilla Wines