Retourneren

Op het moment dat een artikel niet aan uw verwachting voldoet kunt u dit zonder problemen binnen 14 dagen naar ons retourneren. Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden, voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is:

  • Flessen zijn ongeopend.
  • Artikelen zijn voorzien van aangehechte labels en stickers.
  • Artikelen zitten in de originele verpakking.

Het artikel kan goed ingepakt, liefst in de verzenddoos van LiquidZilla Wines verzonden worden naar ons bedrijf. Voor het snel kunnen afhandelen van de retour gestuurde artikelen zouden wij graag de volgende informatie in de doos aantreffen.

  • Factuur of bestelbevestiging met bestelnummer.
  • Het aantal geretourneerde producten.
  • Reden van retour.

Mocht het een fout van ons zijn, zoals een verkeerd geleverd artikel neemt u dan eerst contact op met onze klantenservice. Vermeld uw bestelnummer, voeg een foto toe van het artikel en verwoord het probleem. Wanneer het geen fout is van ons maar bijvoorbeeld te veel bestelde artikelen of verkeerd bestelde artikelen, dan zijn de retourkosten voor rekening van de koper.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper, dit houdt in dat LiquidZilla Wines niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om de trace-code of het zogenaamde 3S-nummer en bewaar deze goed!
Voor het crediteren van artikelen streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te boeken.

Voor het aanmelden van een retourzending kunt u een mail sturen naar info@liquidzillawines.com
U krijgt dan van ons een e-mail met daarin een link om het retourlabel te downloaden.

Let's make you happy!