LiquidZilla steunt KIKa, doneer je mee?

LiquidZilla heeft besloten om KiKa financieel te gaan steunen. LiquidZilla zal een deel van de winst doneren aan KIKa.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dus 25% niet. Dat moet en dat kán beter.
KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Gericht op minder pijn tijdens de behandeling, meer genezing en een hoge kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. Hiervoor vraagt KiKa jouw steun.
KiKa besteedt jouw donatie aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en aan ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

Via LiquidZilla Wines steunt u KiKa.  Als via onze website een fles wijn word besteld dan helpt u mee in de strijd tegen kinderkanker. Wij zullen 1x per jaar een gedeelte van onze totale winst doneren aan Kika. Samen sterk tegen kinderkanker!!

Wil je daar niet op wachten en nu zelf al een donatie doen? Heel fijn. Klik dan op de homepage van onze website op de  doneer-button rechtsboven, dan kom je rechtstreeks op de KiKa-website terecht. Op www.kika.nl lees je meer over alle activiteiten.
KiKa kan je steun goed gebruiken!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *