Blog

Liquidzilla Wines

Wijnkeuring Lage Landen 2021

Dit zijn de winnende wijnen en wijngaarden van de Wijnkeuring van de Lage LandenZeventien wijnen uit Nederland en België hebben zondag 12 september een gouden medaille ontvangen tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen. Daarnaast behaalden 101 wijnen zilver en 92 wijnen brons. De medailles werden samen met een reeks ereprijzen uitgereikt door wijnschrijver Janna … Wijnkeuring Lage Landen 2021 Lees verder »

Lees Meer

De man achter het label: Max Wiekens & Lady in RED

Achter bijna elke wijn die LiquidZilla heeft geïntroduceerd hangt een thema/verhaal. Wij vinden het belangrijk dat dit thema/verhaal op onze labels terecht komt. Dit maakt ons uniek in de Nederlandse wijnhandel en daarbuiten.Voor Max Wiekens van het bedrijf MW Visuals zijn de labels het thema/verhaal. Wij zijn met Max in contact gekomen en hij heeft … De man achter het label: Max Wiekens & Lady in RED Lees verder »

Lees Meer

14 medailles bij jaarlijkse wijnkeuring 2020

Bij de Wijnkeuring van de Lage Landen editie 2020 zijn 14 gouden medailles uitgereikt, naast 76 zilveren en 126 bronzen. Vooral rode wijnen vielen dit jaar in de prijzen: 9 van de 14 gouden medailles gingen naar een rode wijn. In totaal werden 282 wijnen ingezonden, het hoogste aantal ooit. De Wijnkeuring van de Lage … 14 medailles bij jaarlijkse wijnkeuring 2020 Lees verder »

Lees Meer

LiquidZilla steunt KIKa, doneer je mee?

LiquidZilla heeft besloten om KiKa financieel te gaan steunen. LiquidZilla zal een deel van de winst doneren aan KIKa. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dus 25% niet. Dat moet en dat kán beter.KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied … LiquidZilla steunt KIKa, doneer je mee? Lees verder »

Lees Meer
amsterdam LiquidZilla Wines

Nederlandse wijn is boomin business en heeft een toekomst!

Nederlandse wijn is in opmars en wint voorzichtig aan populariteit. Aanvankelijk werd de eerste wijn verbouwd in Zuid-Limburg, maar nu zijn tot in Friesland (Frysling), Twente (Hof van Twente) en Zeeland (De Kleine Schorre) zo’n 200 wijngoederen te vinden. Nog maar tien jaar geleden werden onze vaderlandse vinologische inspanningen volgens wijnauteur Harold Hamersma afgedaan in … Nederlandse wijn is boomin business en heeft een toekomst! Lees verder »

Lees Meer
Glass LiquidZilla Wines

De niet te stuiten opmars van Nederlandse wijn

De wijnen van Nederlandse bodem lijken in niets meer op het bocht dat in de jaren 70 en 80 uit een fles kwam. Sommelier Max van Bockel koos vijf wijnmakers die een nadere kennismaking meer dan waard zijn. ‘Geweldig, weelderig en sappig’: in zijn nieuwste nummer geeft het vakblad Perswijn de Gris 2018 van Wijnhoeve … De niet te stuiten opmars van Nederlandse wijn Lees verder »

Lees Meer
nl_NLDutch